2 vertrekkers bij ZVC Los Frèros Rummen

2 vertrekkers bij ZVC Los Frèros RummenHEREN | 08/02/2021

Nu het seizoen is afgelopen, starten volop de gesprekken met het oog op volgend seizoen. Achter de schermen wordt er dus hard gewerkt op dit moment.


De groep die momenteel actief is, blijft zo goed als samen. Enkel Lennert Liefsoens en Thimoty Durwael nemen afscheid van de club.

Lennert Liefsoens kwam over van ex-tweedenationaler ZVC United Beverlo. Toen bekend raakte dat de club niet meer verder ging door de strenge licentievoorwaarden voor het nationale futsal, twijfelde Lennert Liefsoens geen moment en kwam hij met veel plezier naar onze club. Hij scoorde enkele belangrijke treffers in dit korte seizoen, ondermeer in de derby tegen ZVC Schulen. Lennert Liefsoens trekt nu naar interprovinciale club Futsal Herk-de-Stad.


Thimoty Durwael kwam dan weer over van Futsal Panters Hasselt uit 4de provinciale. Hij kwam uit in de Warande Liga voor onze club en deed het daar ook uitstekend met 2 clean sheets in zijn eerste 2 wedstrijden voor onze club. Hij keert terug naar 4de provinciale, maar dit keer zal hij uit komen voor ZVC Celtic Borgloon.


Wij wensen beide spelers veel succes bij hun nieuwe club!

12/07/2021

Voorbereidingsschema Heren bekend


Lees verder

19/05/2021

Voorlopige reeksindelingen bekend


Lees verder

05/05/2021

Start van de voorbereiding op 15 mei


Lees verder