Nieuwe versterkingen!

Nieuwe versterkingen!HEREN | 05/05/2021

De competitie ligt al een tijdje stil, maar achter de schermen werkt het bestuur verder aan het aankomende seizoen.


Na de uitgaande transfers, is er ondertussen meer nieuws over de inkomende transfers én dat zijn er heel wat. Zo komen de broers Robbe en Ferre Luyck, Tobias Raskin, Daan Vanheer en Maxim Vaes onze rangen versterken! Ook in de staff van de club zijn er enkele wijzigingen.


Robbe en Ferre Luyck zijn 2 youngsters die zullen aantreden in onze nieuwe S2-ploeg. Zij hebben tot nu nog geen ervaring gehad in het futsal. Op het veld zijn ze op jonge leeftijd al actief bij SK Rummen waar ze sinds het voorbije seizoen ook hun debuut konden vieren in het eerste elftal. Daan Vanheer is één van onze nieuwe doelmannen. Hij komt over van ZVC Celtic Borgloon en heeft ook een verleden gekend bij ZVC Fortuna Landen.


Tobias Raskin komt dan weer onze A-ploeg versterken. Ook Tobias heeft voordien nog niet deelgenomen bij een futsalclub, maar heeft wel al meer ervaring in het veldvoetbal waar hij onder andere voor Herk FC uitkwam. Ook Maxim Vaes is een nieuwe doelman. Hij komt over van Primo Zelk en zal ook onze A-ploeg komen versterken.


Ook in de staff zijn er enkele wijzigingen. Brecht Geraerts zet een punt achter het keepen en zal T2 worden van de A-ploeg. Daardoor wordt Tanguy L'Hoyes T3. Emanuel Liefsoens blijft op post als T1 van de A-ploeg, net als Yannick Bex die ook T1 blijft van de S1-ploeg. Dries Tits zal de nieuwe T1 worden van de S2-ploeg!


12/07/2021

Voorbereidingsschema Heren bekend


Lees verder

19/05/2021

Voorlopige reeksindelingen bekend


Lees verder

05/05/2021

Start van de voorbereiding op 15 mei


Lees verder