Voorlopige reeksindelingen bekend

Voorlopige reeksindelingen bekend!HEREN | 19/05/2021

De voorbereiding is begonnen voor onze heren. Na de eerste training van voorbije week, weten onze 3 herenploegen nu ook met wie zij in de -voorlopige- reeks zullen zitten!


Voor onze A-ploeg veranderd er weinig aan de reeks, al wordt de reeks wel verkleind ten opzichte van het vorige seizoen, dat na 7 wedstrijden werd stilgelegd. De Tongerse ploegen zien we niet meer terug in onze reeks. Daardoor blijven er slechts 11 ploegen over in Derde Provinciale C.


Ook onze B-ploeg zien weinig wijzigingen ten opzichte van hun voorbije seizoen. Racing Pelt Overpelt, Balense Heusden en ZVC Turbo Zelem zijn de nieuwe tegenstanders voor onze B-ploeg. Daardoor komt Vierde Provinciale A op een aantal van 12 ploegen.


Voor het eerst zal ZVC Los Frèros Rummen ook aantreden met een C-ploeg in Vierde Provinciale B. Veel bekende tegenstanders van ons eerste seizoen op provinciaal niveau: ZVC United Wellen S3, Blokhut Hoepertingen, Sporting Heers en ZVK Celtic Borgloon zijn de bekendste tegenstanders van onze C-ploeg. Bij ZVK Celtic Borgloon vinden we ook onze ex-Frèro Thimoty Durwael terug tussen de palen. Ook in deze reeks, zijn er 12 ploegen te vinden.


Opvallend: Tot voor corona zagen we in elke reeks toch een 15-tal ploegen. Het is duidelijk dat corona veel slachtoffers heeft geëist onder het aantal clubs in het amateurfutsal. Laten we samen de draad weer oppikken en het futsal opnieuw boosten!

12/07/2021

Voorbereidingsschema Heren bekend


Lees verder

05/05/2021

Start van de voorbereiding op 15 mei


Lees verder

05/05/2021

Nieuwe versterkingen!


Lees verder