ZVC Los Frèros Rummen plant haar oefenwedstrijden in

ZVC Los Frèros Rummen plant haar oefenwedstrijden in

ZVC Los Frèros Rummen zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 3 oefenwedstrijden spelen.


De eerste oefenwedstrijd wordt gespeeld tegen Spartak Armenia Sint-Truiden. Vorig jaar was Spartak Armenia Sint-Truiden één van onze concurrenten in de strijd om de titel in vierde provinciale B. Deze wedstrijd zal doorgaan in Sporthal Sint-Pieter te Sint-Truiden op 6 juli om 20u00.


Onze tweede oefenwedstrijd is een klepper van formaat. Het nieuwe Futsal Herk-de-Stad zal een ideale waardemeter zijn voor onze jongens om te kijken tot wat zij in staat zijn. Futsal Herk-de-Stad is een nieuwe ploeg binnen het futsal, en start komend seizoen in de interprovinciale reeks. Tal van ex-United Beverlo (2de nationale) spelers staan er tussen de lijnen. Op 14 augustus om 20u00 word deze wedstrijd afgewerkt in Sporthal de Koekoek in Halen.


Een weekje later is er dan onze derde en laatste oefenwedstrijd. Op 21 augustus trekken we naar de promovendus van het voorbije seizoen in 3de provinciale B, ZVC Fortuna Landen. Het voorbije seizoen eindigde deze club op een tweede plaats, wat hen recht gaf op promotie naar 2de provinciale. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in de sporthal van Landen, om 21u30.


Een stevige voorbereiding dus voor onze jongens, met tussendoor nog heel wat trainingen op het programma!

#zvclosfrèrosrummen #MV7

Copyright @ E-Desk