Seleçao Hoeselt - ZVC Los Frèros Rummen A

Seleçao Hoeselt vs. ZVC Los Frèros Rummen A

Ondanks dat de eerste kans voor Seleçao Hoeselt was, namen we daarna het spelbeeld al snel over. Dat resulteerde al snel in een 0-1-voorsprong in de vijfde minuut na een lange maar mooie inspanning van Pieter Grauwels.


4 minuten later werd het 0-2 door een mooie aanval met Pieter die afgewerkt werd door zijn broer Bart. De thuisploeg kreeg weinig klaar en na 20 minuten kreeg een speler van hen op korte tijd 2 keer geel; eerst vanwege truitje-trek bij Niels Willems en daarna voor verbaal uitdagen.


In de tweede helft begon Hoeselt met hernieuwde moed maar van een comeback leek nooit echt sprake. Zeker niet toen na 31 minuten op een tegenaanval van onze Niels (op assist van Michiel Vanbrabant) de 0-3 scoorde.


De thuisploeg bleef wel wat prikken maar was te onmachtig en in de 38ste minuut kopte Pieter ( met een assist van Niels) zijn tweede van de avond binnen na opnieuw een mooie aanval. Daarna speelden we de wedstrijd rustig en professioneel uit en bleef zo de 0-4 op het scorebord staan tot en met het laatste fluitsignaal.