ZVC Schulen - ZVC Los Frèros Rummen A

ZVC Schulen vs. ZVC Los Frèros Rummen A

Het eerste wapenfeit noteerden we na een tweetal minuten: Pieter snoepte de bal van z’n tegenstander af, haalde uit en dwong daarmee de Schulense doelman tot een eerste redding. Schulen reageerde via eveneens een uithaal, dat over en voorlangs ging. Een minuutje later creëerden we een  prima aanval in elkaar en via Michiel opende Niels in minuut 5 de score. Dan had Schulen wat meer balbezit maar Maxim echt bedreigen zat er niet in.


Rond de elfde minuut onderschepte Bram de bal en trok naar voren. Op het gepaste moment gaf hij aan Michiel die onze voorsprong verdubbelde, 0-2. Dat was voor Schulen het sein om een time-out aan te vragen en dat loonde bij hun blijkbaar want binnen de kortste keren maakten zij de 1-2-aansluitingstreffer. Het bleef daarna op en af gaan maar er werd niet meer gescoord zodat die stand ook de ruststand was.


Schulen drong in het begin van de tweede helft terug wat meer aan en Maxim moest 2 keer binnen evenveel minuten z’n reflexen tonen om hen van de gelijkmaker te houden. Op tegenaanvallen dan zochten wij naar een derde doelpunt en die kwam er uiteindelijk ook in minuut 36 via Pieter. Wederom reageerde de thuisploeg onmiddellijk want bij hun eerst volgende aanval lukte hen de 2-3.


4 minuten later kwamen we zeer goed weg toen een Schulens schot op de buitenkant van de paal strandde. Daarna liep de spanning op en vooral in de laatste 5 minuten speelde Schulen ridder of mis. Maxim moest andermaal reddingen uitvoeren om de 3-3 te vermijden. De 25 minuten waren net verstreken toen Robbe, na een gemiste kans van Michiel, de 'verlossende' 2-4 kon scoren.


Toch was dit niet de eindstand want meteen daarna maakte Schulen nog zelfs de 3-4. Daarna was de tijd echter helemaal om en konden wij met een 3-4-eindstand de zaal juichend verlaten.