Dames

Dames

Competitief damesvoetbal en -futsal is de snelstgroeiende sport op dit moment. Ook ZVC Los Frèros Rummen wilt hier graag een rol in spelen. Sinds oktober 2020 zijn de initiatielessen voor onze dames al van start gegaan. In totaal schreven maar liefst 24 dames zich in om deze initiatielessen te volgen! Een succesverhaal, dat we graag in 2021 willen verder zetten.

Doelstellingen 2021-2022

  • Oprichting damesploeg
  • Verderzetting van initiatielessen voor nieuwe leden
  • Verderzetting van initiatielessen voor onervaren speelsters

INITIATIELESSEN

Dames met ervaring


12 dames met ervaring in het voetbal of futsal schreven zich in voor onze initiatielessen. Wegens corona hebben we de initiatielessen tijdelijk moeten stilleggen na 4 lessen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de overige 8 lessen terug van start gaan in 2021. Daarna zetten we de inschrijvingen opnieuw open voor een volgende reeks van inititialessen.

Dames zonder ervaring


Ook dames zonder ervaring krijgen bij ons de kans om te genieten van het geweldig spelletje futsal. Sinds begin oktober hebben we ook hier 12 dames die zich eindeloos inzetten tijdens de initiatielessen en proberen het onderste uit de kan te halen. Helaas hebben we ook deze lessen moeten stopzetten wegens corona, maar we hopen deze ook in 2021 opnieuw te kunnen opstarten. Hierna zal er ook voor deze groep dames en voor nieuwe leden opnieuw de mogelijkheid zijn om verder te gaan met de lessen.Interesse?


Wilt u zich graag inschrijven voor de volgende reeks van initiatielessen? Dat kan! Een startdatum kunnen we voorlopig niet meegeven. Wegens corona is het nog even wachten wanneer de overige lessen opnieuw kunnen doorgaan. Aansluitend hier op, starten we de volgende reeks van initiatielessen op.


Wel kunnen we u al meegeven dat de initiatielessen doorgaan op zondag. Voor de dames zonder ervaring starten deze lessen om 19u00. De dames met ervaring starten om 20u00. Dit vindt plaats in Sporthal De Warande te Rummen.


Wij hebben van u enkel uw naam nodig en we dienen ook te weten indien u ervaring heeft of geen ervaring! Verder info ontvangt u na uw inschrijving.


Contacteer ons hier!