Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

Om ZVC Los Frèros Rummen 2.0 te doen slagen, kunnen we alle steun van buitenaf ook gebruiken natuurlijk. Misschien kan jouw bedrijf wel een belangrijke rol spelen in ons project! Wij garanderen u optimale visibiliteit op al onze merchandise: van wedstrijdtenue tot rugzak!

Door middel van verschillende sponsorpakketten aan te bieden kan u kiezen voor een optimale visibiliteit bij drie verschillende takken van onze club: heren, dames of jeugd. Of wilt u al onze afdelingen sponsoren? Ook dat kan natuurlijk!


Ook bieden wij graag kleine extra's aan voor onze sponsors! Dit gaat van een spandoek tijdens onze wedstrijden tot uw logo dat te zien kan zijn op onze events, of via onze sociale media kanalen!


De prijzen variëren erg van elkaar waardoor er zowel voor de kleine zelfstandige als voor de grote bedrijven steeds een juist pakket beschikbaar is om uw bedrijf op de juiste manier te promoten via onze club!


Heeft u interesse om dit project te steunen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat een vertegenwoordiger van onze club persoonlijk bij u langs kan komen om ons voor te stellen!